Transport

Van dieplader tot trailer, vervoer van machines, of grond en baggertransport.

Transport - Gunter BV (1)

Tansport van groot materiaal.

Van busje tot aanhanger of vrachtwagen met dieplader, wij verzorgen uw transport van groot materiaal. Van landbouwmachine tot graafmachine of zitmaaier. Met onze dieplader bezorgen we het tot bij u aan de deur. Shovels, rupskraan, tractor of minigraver, maar ook hakselaar, freesmachines, combine of shovels. Voor ons is niets te gek.

Transport van grondstoffen

Naast transport van groot materiaal verzorgen wij ook het transport van grond, stenen, bagger, slib, snoei of groenafval, etc. Met onze kippers en tractoren kunnen we op vrijwel elk terrein komen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor uw project.

Knijperwagen

Vracht ophalen of brengen, maar geen kraan in de buurt? Dat is voor ons geen probleem. Met onze knijperwagen nemen we uw vracht zonder problemen mee. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Baggertransport

Ook het transport van bagger verzorgen wij voor u met een eigen baggerkipper. Dit is een uniek service in de regio Tholen en Zeeland. Met onze kipper kunnen wij de baggers makkelijk naar elke gewenste plaats afvoeren. En natuurlijk zorgen we er ook voor dat de weg weer netjes schoon is met onze borstels.

Grondtransport (met onze grondkarren)

Grondtransport, precies daar waar u het hebben wilt. Of juist waar u het graag weg wilt laten halen. Wij transporteren uw grond met onze grondkarren naar iedere gewenste locatie.

x

Neem contact met ons op.