Infra

Ondersteuning bij aanleg en onderhoud van infrastructurele werken.

Beschoeiiing Plaatsen - Gunter BV - Sint-Annaland (3)

Aanleg en onderhoud van infrastructuur.

Gunter BV verzorgt het aanleggen en onderhouden van infrastructuur. Van dorpsweg tot gemeentelijk terrein, of boerenerf, bij ons kunt u terecht voor alle soorten en maten projecten. Met onze graafmachines, tractoren en kippers verzorgen wij grondverzet, aanleg van de onzichtbare infrastructuur zoals riolering en afwateringssystemen maar natuurlijk ook het uiteindelijke straatwerk of afwerking.

Beschoeiing plaatsen

Binnen infra richten wij ons met name ook op waterwerken in en om de sloot of watergang. Denk hierbij onder andere aan het plaatsen van damwand, beschoeiing of vlonders. Door middel van hout of staal plaatsen wij een stevige wand langs de oevers. Zo voorkomt u dat de sloot langzaam dichtslibd of oevers instorten als gevolg van grote hoeveelheden regen.

Wilt u beschoeiing laten plaatsen? Neem contact met ons op.

Onderhoud van duikers en kleine slootstuwen.

Voor het onderhoud van duikers (doorgang voor water onder wegen of landstukken) en kleine slootstuwen neemt u contact met ons op. Wij zorgen er voor dat deze weer goed doorstromen en verwijderen daarbij alle vuil, groen en plantenresten, takkken, etc. Goed jaarlijks onderhoud van duikers is erg belangrijk. Zo is het polderlandschap zeker van een goede watervoorziening.

Sneeuw en ijsvrij maken van wegen en paden.

In de winterperiode helpen we u graag met het sneeuw en ijsvrij maken van wegen en paden. 

Ook in de winter gaan wij door!

Van stoep tot plein of parkeerterrein, wij bieden de oplossing. We beginnen met het verwijderen van de sneeuwlaag met speciale schuivers. Groot of klein, bij ons is het geen probleem.

Nadat de sneeuwlaag dan grotendeels is weggeschoven kunnen wij ook de moeilijk bereikbare plekken handmatig of met kleine schuivers sneeuwvrij maken.

Om glijpartijen en opnieuw opvriezen te voorkomen strooien we op verzoek zout of zand om de achtergebleven resten minder glad te maken.

Wilt u ook uw terrein sneeuwvrij of ijsvrij laten maken? Neem contact met ons op.

Veel voorkomende infra werkzaamheden:

Ieder project is unie, maar binnen de infra zijn dit voor ons veelvoorkomende werkzaamheden.

x

Neem contact met ons op.