Groen

Wij beheren groen, langs wegen en paden maar ook in uw tuin of erf.

Maaiwerkzaamheden - Gunter BV

Maaiwerkzaamheden

Met onze groenvoorziening verzorgen we in de periode April tot Oktober voornamelijk het maaien van bermen langs wegen en dijken. Met onze maaiwerkzaamheden houden we de situatie veilig voor het verkeer en ziet de omgeving er altijd keurig uit.

Het “afval” wat wij produceren kan worden samengeperst, geklepeld of geharkt, waarna wij het direct voor u kunnen afvoeren. Een andere milieuvriendelijke mogelijkheid is om het eerst een aantal dagen te laten liggen waardoor de zaden opnieuw in de bodem kunnen trekken en het gemaaide terrein zo altijd vruchtbaar blijft.

Uiteraard beschikken wij over professionele machines zoals tractoren met armen en rupsmaaiers. Van bermen tot talud of ruw terrein, wij helpen u graag met al uw maaiwerkzaamheden.

Bagger

Na verloop van tijd kan een sloot of watergang langzaam dichtslibben. Dit kan zijn door afgestorven begroeiing, bladeren, stof of grond die via naastgelegen landerijen de sloot in spoelt. Op de bodem vormt zich zo een laagje bagger. Deze laag groeit ieder jaar vanzelf aan en op een bepaald moment kan het nodig zijn om deze laag te verwijderen. Wij helpen u hier graag mee. Zo houden we de sloot gezond en zorgen we voor een goede afwatering van uw perceel.

  • 1.Uitbaggeren
  • 2.Bagger verzamelen
  • 3.Bagger transporteren

Baggerwerkzaamheden & baggeren

Met onze speciale machines kunnen wij sloten en waterkanten uitbaggeren. Dit doen wij in opdracht van boeren, waterschappen en gemeentes. We zorgen er dan voor dat (een deel van) de laag wordt afgeschraapt. Het overtollige slib ofwel bagger kan worden gebruikt om de oevers aan te vullen of kan worden afgevoerd. Zeker in gebieden vlakbij bebouwing is afvoeren een goede oplossing. Zo voorkomen we stankoverlast en ligt het landschap er weer netjes bij.

Baggertransport

De bagger die we uit de sloten halen kunnen we ook voor u afvoeren middels onze speciale bagger kipper. Als een van de weinigen in de regio Tholen beschikken wij namelijk over het juiste materieel om dit voor u te doen.

Snoeiwerkzaamheden

Ook voor snoeiwerkzaamheden bent u bijn ons aan het juiste adres. Bomen, hagen, bosjes, wij hebben het juiste materiaal om ieder stukje groen netjes bij te houden.

Snoeiwerkzaamheden, knippen van windschutten en windsingels.

Een voor ons veelvoorkomende vraag is of wij ook hele windsingels kunnen snoeien. Natuurlijk kunnen wij dat, wij zorgen er voor dat de bomenrij rondom de fruit boomgaard weer netjes recht wordt. Zo houden we de bomen gezond en stimuleren we ze om dichter te groeien. 

Groenstroken inkorten en afzagen

Met onze machines kunnen wij uw groenstroken netjes beheren. Het inkorten en afzagen van groen is nodig om een nette en dichte beplanting/bebossing te behouden. Wij helpen u graag door ze op tijd te snoeien.

U kunt ons inschakelen voor:

Uiteenlopende werkzaamheden binnen het groenbeheer, we sommen er een aantal voor u op.

Grasstroken Frezen

Het frezen vran grasstorken behoord ook tot de mogelijkheden. Zo maken we de bovenste laag van de ondergrond weer mooi los. Op die manier zorgen we er voor dat nieuwe graszoden of gewassen straks goed kunnen wortelen.

x

Neem contact met ons op.